Quiosquet a Fuengirola

Gali Gali, quiosquet a Fuengirola

(OBERT 2023) al Passeig Marítim

AVÍS : Ja estem preparant-nos per a l’ OKTOBERFEST i la FIRA DE FUENGIROLA .

Menu (carta)

Restaurant a Fuengirola. La foto està feta des del millor angle possible, això sí.

Què menjar?

Horari de cuina: 12 a 18:00 hores
Horari de saló: 11 a 19:00 hores

 

Obert cada dia . Només tanquem quan està plovent a càntirs (quan cauen les estrelles es diu també)

 

Recomanem anar millor a les 13.30 oa les 16.00 hores (16.30 hores si vens en cap de setmana) Bé és cert que pots venir quan vulguis, però al migdia i sobretot durant el cap de setmana, solen estar ocupades totes les taules i és possible que hagis desperar una mica per seure.

 

Encara que per estrany que sembli hi ha gent que es busca uns increïbles llocs per menjar . En una taula, a la barra oa les gandules és el més lògic, però hi ha persones que prefereixen passejar per la riba de la platja mentre mengen amb el plat a la mà i alguns fins i tot corren mentre van menjant o mengen mentre van corrent, segons es miri. Una altra persona es va emportar el menjar en un recipient de menjar per emportar i se’l va menjar mar endins, a lloms d’una moto d’aigua. Tot i que de vegades penso que el mateix… el rar sóc jo!

 

Des de les 17:00 fins al tancament destaquen els nostres millors còctels i copes a la terrassa mentre el Lorenzo (el sol) deixa d’estrènyer. És quan aprofitem per recollir els tendals i que la terrassa que és a peu de platja, quedi totalment a l’aire lliure .

 

La millor taula en opinió de la majoria dels nostres clients, és la que fa cantonada a la terrassa en direcció est, cap al port esportiu. La número 26 o alguna altra que estigui a prop . Imagino per les vistes al mar , encara que totes les taules tant de la terrassa com de l’interior, en tenen.

 

 

 És molt més eficaç seure a menjar peix o el que et vingui de gust només arribar (en ordre d’arribada, anem)

 

I repetim: abans de les 13:30 hores oa partir de les 16:00 hores (16:30 si és cap de setmana) és l’ horari ideal , i és igual fins i tot que sigui un grup gran , doncs ràpidament unim diverses taules, i així acomodem tot el grup.

Aquest any s’ha suspès l’ operació biquini per motius meteorològics, l’onada de calor, la calima, la ciclogènesi explosiva, el volcà, la invasió alienígena, el virus del tomàquet boig, la manca de gel… així que ja no hi ha excusa i pots pegar-te un homenatge de menjar peixet i beure al quiosquet.

 

El millor gel bo i barat ha estat protagonista de l’any a l’hostaleria

 

També ens pots deixar a prop del teu marit, nuvi, amic entranyable o com el vulguis trucar, prenent carn i cervesa (opcionalment després copes al bar ) oa la terrassa sobre la sorra mentre et poses morena a les gandules: és l’entreteniment low cost o més barat que existeix (encara que també depèn del que mengi o begui) si vols treure’l de casa. I segur que així no posa pegues per anar a la platja. De fet ell si vol, no l’ha de trepitjar.

Reconeixem que no és gaire romàntic , però sí que és efectiu.

 

Un lloc romàntic per menjar a Fuengirola al costat del mar.

 

Per si encara dubta, aquí tens la nostra selecció de cerveses (hi ha els que cada dia en proven una de diferent):

 

La millor carta de cerveses que hem tingut al nostre restaurant ubicat al Passeig Marítim de Fuengirola.

 

I per a tu t’oferim un lloc de peix on menjar menjar sa o real food com en diuen ara. Nosaltres sempre ho hem anomenat menjar bé .

Som al Passeig Marítim de Fuengirola a primera línia de platja, a la zona coneguda com Las Pirámides, a l’alçada de l’Hotel Barceló Occidental (abans Hotel Las Pirámides) passat el port esportiu si vens des de Carvajal o Los Boliches i passada la Mesquita si véns des del centre comercial Miramar, ia l’estiu, és complicat aparcar per aquesta zona. Com en tota Fuengirola , vaja.

Si veniu per l’autovia, agafeu la sortida 208-A.

 

Contacte : Sí, aquí tens el mòbil: 654 613 629 i bé ja posats, fins al correu electrònic:

El millor mètode de contacte sempre serà el correu electrònic

 

Avisa si és per a un dinar d’empresa o per a alguna celebració tipus casaments , batejos o comunions ) encara que ja tenim experiència amb les sorpreses: diverses vegades se’ns han presentat grups grans sense avisar prèviament i tot ha sortit a la perfecció, tant menjant a la carta com en bufet lliure o menú del dia (que només el tenim per a grups i sol ser consensuat prèviament) Però al nostre parer, sempre recomanem que cadascú demani a la carta .

Això de l’avís previ és simplement per intentar acomodar-vos junts.

 

Restaurant a la platja de Fuengirola vist des del millor angle possible

 

Hi ha algunes persones que ens truquen i no ens creuen quan els diem que estem a peu de platja i com es pot veure, a la mateixa sorra de la platja. Per això la publicació d’aquesta foto.

Fins i tot hi ha persones que prefereixen menjar a les gandules de la platja, i hem hagut de dedicar un cambrer expressament a servir menjar i beure-hi. Per descomptat, és un dels millors llocs per menjar : a la sorra de la platja.

I després del menjar, un digestiu mojito (tenim cerveses, licors i còctels amb alcohol i sense)

Mitjans de pagament admesos: targeta, mòbil amb NFC i efectiu amb els límits de la Llei 11/2021, i excepció que de vegades no podem garantir canvi si pagues amb un bitllet de 500. Que no és la primera ni probablement sigui l’última vegada que ens passa.

Emetem factura amb IVA.

 

Codi de vestimenta : lliure o informal . Pots vestir amb el teu vestit de festa més elegant . venir en roba de bany o com vulguis. Tu decideixes!

A l’estiu, moltes persones van en banyador i sense cap calçat. Estan en un quiosquet (preferim quiosquet a restaurant , encara que moltes persones sobretot estrangeres no entenguin el que és un quiosquet i calgui explicar-los que és semblant a un restaurant , però una mica més informal) a la platja de Fuengirola i per més que recomanem al menys es calcin unes xancletes, suposem prefereixen sentir el terra ceràmic a les plantes dels peus.

Bé que fan !

 

Música : Salsa i bachata . Paguem una burrada a l’any, per posar música, a més d’haver comprat les cançons. És bo que se sàpiga.

Por Restaurante de Playa

Si estás buscando un chiringuito de playa en Fuengirola bueno, bonito, barato y que esté abierto, acabas de encontrarlo.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *